Huidoneffenheden zijn verleden tijd en in een handomdraai weg

Schoonheidssalon Elvàlie heeft een nieuwe behandeling toegevoegd aan haar specialismen: Huidoneffenheden verwijderen. Met de “spotaway” kunnen oneffenheden in een handomdraai worden weggewerkt.

Heeft u huidoneffenheden zoals:

  • Wratten;
  • Steelwratjes;
  • Bloedblaasjes;
  • Spinnaevi (verwijderde haarvaatjes);
  • Ouderdomsvlekken?

Dan kunnen die vanaf nu verleden tijd zijn!

Dankzij de Spotaway kunnen deze huidoneffenheden met een handomdraai weggehaald worden.

Bij onze geboorte is onze huid een mooi, egaal en zacht babyhuidje. Maar naarmate we ouder worden komen de eerste oneffenheden tevoorschijn. Denk aan een wratje of een bloedblaasje. Dit kan te maken hebben met uw levenstijl, denk aan roken of drinken. Maar bijvoorbeeld ook met het klimaat. Vanaf het dertigste levensjaar zie je ze komen, de plekjes op ons gezicht en de valkjes op het lichaam.

Gelukkig zijn de plekjes meestal onschuldig. Maar zeker in het gelaat kunt u ze als storend ervaren.

Bij schoonheidssalon Elvàlie kunt u vanaf nu daar iets aan laten doen, dankzij de behandeling met de Spotaway. De spotaway is een apparaatje waarmee de huid wordt aangestipt met een klein staafje. De behandeling is nagenoeg pijnloos en de resultaten zijn verbluffend! Benieuwd geworden? Neem dan contact voor een analyse van uw huid om te kijken of uw behandeling mogelijk is. In het geval van ouderdomsvlekken raden we u aan om altijd wel eerst de vlekken medisch te laten beoordelen door een arts.

spotaway_vb1spotaway_vb2