Met meer dan 40 jaar ervaring in schoonheid, heeft Guinot geconstateerd dat de effectiviteit van een schoonheidsbehandeling in een uur ongelofelijk veel efficiënter is dan de eenvoudige toepassing van een crème of een serum.

Daarom heeft Guinot gekozen om haar topproducten te koppelen aan de zorg die schoonheidsspecialisten besteden aan hun klant. Maar dan wel via een exclusief netwerk van schoonheidspraktijken. Elvàlie behoort tot dit exclusief netwerk.

Guinot gaat voor de kwaliteit van het product en gelooft dat de beste productlijn effectiviteit bewijst als het is gekozen volgens het huidtype van de klant en niet op basis van de verpakking, geur, textuur of reclame.

Guinot is een eco-vriendelijk bedrijf, respecteert het milieu in haar productie methoden, maar ook in de keuze van bijvoorbeeld de verpakking.

Benieuwd naar het productieproces van Guinot? Klik dan hier.

Verkrijgbaarheid Guinot

Uniek  in de regio Uden/Veghel/Erp/Mariaheide verkopen wij de producten van Guinot. U hoeft hiervoor niet speciaal naar de grote steden zoals Eindhoven of Den bosch.

Verder:

 • Milieu

  De formules van de producten worden gemaakt met respect voor het milieu. Voor de productie worden bijvoorbeeld slechts duurzame planten gebruikt. Guinot is zich bewust van, en bezorgd over de kwetsbaarheid van haar omgeving.

 • Testen

  De producten zijn niet getest op dieren.

 • Veilig

  Voor het verbeteren van de dermo-compatibiliteit, worden de formules opgeslagen zonder parabenen en de gebruikte activa worden uit planten zonder GGO’s gewonnen.

 • Afval verwerking

  Een specifieke behandeling van afvalwater en afvalproducten is gemaakt met gespecialiseerde bedrijven om te voldoen aan geldende milieuvoorschriften.

Guinot heeft een hele range aan verzorgingsproducten. Neem contact met me op, ik vertel er u graag meer over!

Tweezerman International begon in 1980 met de lancering van een enkel product – de Splintertweeze ® pincet. Sindsdien is het merk niet meer weg te denken uit de schoonheidswereld.
De pincetten van Tweezerman worden natuurlijk gebruikt in schoonheidssalon Elvàlie en zijn hier ook te koop.

Ook worden spiegels van Tweezerman in de salon gebruikt. Met deze superieure spiegels met licht wordt geen haartje gemist. Deze spiegel vergroot wel 10x! Door de combinatie van 10x vergroten, het licht en geen enkele vervorming pak je elk haartje met gemak.

In de afgelopen 30 jaar is Tweezerman uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider op het gebied van schoonheidsgereedschappen. Dat komt omdat Tweezerman gelooft dat elke vrouw het verdient om de beste hulpmiddelen te hebben die hun leven mooier maken.

De wetenschap / Innovatie achter het product
Als de schoonheid gereedschaps expert, Tweezerman begrijpt wat elke hulpmiddel moet hebben om een perfect resultaat te behalen. Elk gereedschap is ontworpen om de beste te zijn wat bedoeld in wat het moet doen. Tweezerman’s producten zijn gegarandeerd tegen fabricagefouten, en het bedrijf biedt gratis slijpen zolang het product opnieuw kan worden aangescherpt.

Voor meer informatie over Tweezerman producten, neem contact op!

GelColor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet er uit als nagellak!

In dit nieuwe GelColor systeem voor langhoudende kleur, combineert OPI geavanceerde geltechniek met ultrasnelle LED technologie, waardoor je bliksemsnel resultaat hebt met OPI’s bestseller nagellakkleuren.

Oelvalie_jan2013_21_aangepastok dit topproduct van de kwaliteitsfabrikant van OPI is verkrijgbaar bij Elvàlie te Veghel.

 • Wordt bliksemsnel aangebracht door een professional

 • Draagt als een gel, voelt en ziet er uit als nagellak

 • Na aanbrengen direct droog

 • Blijft 2 weken perfect glanzend zitten

 • Is eenvoudig zelf te verwijderen

 • Ideaal voor de vrouw die er altijd perfect uit wil zien

 • Zeer geschikt voor vakanties en speciale gelegenheden

 • Voor handen én voeten

 • Ruime keuze uit OPI bestsellerkleuren

Voor meer informatie over OPI producten, neem contact op!

Schoonheidssalon Elvàlie is verkooppunt van het professionele visagisten merk Make-up Studio. Het Amsterdamse merk is al bijna 30 jaar een begrip in de wereld van professionele visagie. Oprichter Wil van het Hek streefde naar make-up van de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Dit is vandaag de dag nog steeds de missie en passie van Make-up Studio. Inmiddels wordt het merk in meer dan 60 landen verkocht.

Make-up

Make-up Studio biedt een breed en innovatief assortiment aan make-up producten, afgestemd op de wensen van de professionele make-up artist én moderne vrouw. Het zeer uitgebreide assortiment make-up bestaat uit meer dan 200 kleuren oogschaduw, maar liefst 130 kleuren nagellak, 140 lipkleuren, 40 kleuren blusher en meer dan 100 kleuren foundation. Bovendien kan er met het exclusieve ‘Mix & Match’ systeem een persoonlijk kleurenpalet oogschaduw, lipstick, blusher en/of concealer worden samengesteld.

De producten van Make-up Studio zijn hypo-allergeen en worden niet getest op dieren.

Verkrijgbaarheid Make-up Studio

Uniek  in de regio Uden/Veghel/Erp/Mariaheide verkoopt schoonheidssalon Elvàlie te Veghel de producten van Make-up Studio. U hoeft hiervoor niet speciaal naar de grote steden zoals Eindhoven of Den bosch.

Voor persoonlijk advies kun je uiteraard terecht bij schoonheidssalon Elvàlie  Elly helpt u graag met een passende make-up voor elke gelegenheid.