Schoonheidssalon Elvàlie biedt breed scala aan behandelingen

Sinds anderhalf jaar is Elly van der Linden terug in haar geboorteplaats. Niet alleen om te wonen, maar ook haar schoonheidssalon Evàlie is neergestreken in Veghel. Een stap die goed heeft uitgepakt. “Ik zit nu op een toplocatie en krijg leuke en positieve reacties. Wat ik bijzonder vind is dat mensen uit Boekel, waar mijn salon voorheen 23 jaar gevestigd was, speciaal naar Veghel komen. Dat waardeer ik zeer”, vertelt Elly.

 

Bij schoonheidssalon Elvàlie kun je terecht voor diverse behandelingen. Zo biedt Elly Spotaway aan om huidoneffenheden als steelwratjes en bloedblaasjes te behandelen. Daarnaast verzorgt ze onder meer make-up van Make-Up Studio, definitieve ontharingsbehandeling door middel van flitslicht, manicure behandelingen van het merk OPI, hars- en ontharingsbehandelingen en zet ze wimperextensions. Maar het meest verzorgt ze gezichtsbehandelingen van het Franse cosmetica merk Guinot. Elly volgt regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in haar vakgebied. Nieuw bij Elvàlie is de Hydra Peeling-behandeling van Guinot. “De behandeling verzwakt bruine vlekken, verheldert de huidskleur, zorgt voor een stralende huid en vermindert tekenen van veroudering.”

Verwenmoment
Elly vindt het belangrijk om haar steentje bij te dragen aan de Veghelse gemeenschap. “Ik steun Stichting OpAndereGedachten uit Uden en Veghel. Zij organiseren creatieve middagen waar mensen met kanker voor even hun ziekte kunnen vergeten. Iedereen die hier aan deelneemt ontvangt een cadeaubon voor een gratis behandeling bij mij. “Ook steunt Elly de landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better. “In februari volgend jaar geven schoonheidsspecialisten met deze actie door het hele land gratis verwenmomenten aan vrouwen met kanker. Ik vind het belangrijk om een goed doel te steunen en mensen een verwenmoment te geven waardoor ze voor even hun ziekte niet voelen.”

Schoonheidssalon Elvàlie is gevestigd aan de Rembrandtlaan 92 in Veghel. Kijk voor meer informatie op www.elvalie.nl of bel 06 55 59 39 45.