Schoonheidssalon Elvàlie is weer ‘back to the roots’

VEGHEL | Alleen het beste is goed genoeg volgens Elly van der Linden van Schoonheidssalon Elvàlie. Sinds april is de rasechte Veghelse weer terug in haar geboorteplaats. Niet alleen om te wonen, maar ook haar salon is gevestigd in Veghel.

Je ontkomt er bijna niet aan, als je Schoonheidssalon Elvàlie aan de Rembrandtlaan passeert. ‘Hallo schoonheid’ prijkt er op de gevel. Het is voor Elly een ludieke manier om voorbijgangers te groeten. Want schoonheid, daar draait het al meer dan twintig jaar bij haar om. In 1995 opende Elly – na de benodigde opleidingen – haar eigen salon in haar toenmalige woonplaats Boekel. Met haar terugkeer naar Veghel verhuisde ook de salon mee. “Het is geweldig om weer terug te zijn, bij mijn familie, vrienden, hier liggen toch mijn roots.”
In de gloednieuwe moderne salon biedt Elly een groot scala aan diverse behandelingen. “Dat mensen mij in vertrouwen nemen en dat ze mij hun persoonlijke, mooie verhalen toevertrouwen is bijzonder. Toch is de huid uiteindelijk het belangrijkste. Het is belangrijk om samen met de cliënt het behandeltraject door te nemen. Duidelijk maken wat je wanneer wilt doen en waarom.” Over het geheim van haar succes zegt Elly: “Ik hoor vaak van mensen dat ze zich hier vertrouwd voelen, dat ik erg secuur werk en ik denk ook dat mijn jarenlange ervaring een pre is.”

Kwaliteit
“Als je geen kwaliteit levert, heb je geen klanten en als je door onachtzaamheid een verdacht plekje over het hoofd ziet, neem je je vak niet serieus”, stelt Elly. Niet voor niets staat zij in contact met de dermatoloog in het Bernhoven ziekenhuis in Uden. Foto’s van verdachte plekjes stuurt zij meteen door.
Elly, die aangesloten is bij brancheorganisatie Anbos, werkt met verschillende technieken en producten. Zoals bijvoorbeeld Spotaway van LC equipment om oneffenheden als steelwratjes, bloedblaasjes en ouderdomsvlekken te behandelen.
Bij Schoonheidssalon Elvàlie kun je ook terecht voor een GelColorlak-behandeling van de nagels met OPI GelColorlak, verzorgt Elly hars- en IPL ontharingsbehandelingen, zet zij wimperextensions en verzorgt make-up van Make-Up Studio, die zij tevens te koop aanbiedt.
“Maar de gezichtsbehandelingen van Guinot doe ik het meest”, zegt Elly, die met Ango 4 Beauty de enige in Veghel is die het befaamde Franse cosmeticamerk vertegenwoordigt. Elly is er erg over te spreken. “Toen ik begon, werd ik overspoeld door het grote aanbod aan producten. Al snel kwam ik bij Guinot uit, en daar werk ik tot op de dag van vandaag mee. Ik ben tevreden, mijn klanten zijn tevreden, zelfs Brad Pitt wil niets anders meer”, zegt Elly lachend terwijl ze een foto toont van de beroemdheid met een collega uit Amsterdam. “Hij was hier op bezoek tijdens de opnamen voor Oceans Twelve en wilde per se de Hydradermie, de sterbehandeling van Guinot, en maakte daarom een afspraak met mijn collega in de hoofdstad. Leuk toch?”

Om iedereen kennis te laten maken, houdt Elly op zaterdag 8 oktober een open dag. Van 10.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom, er zijn onder meer demonstraties. Schoonheidssalon Elvàlie is gevestigd aan de Rembrandtlaan 92 in Veghel.
Voor meer info en openingstijden zie www.elvalie.nl.

 

 

BRON: http://www.kliknieuws.nl/regio/stadskrantveghel/zakelijk/95598/schoonheidssalon-elvalie-is-weer-back-to-the-roots-